Prethodni članak
Sljedeći članak

[ISPLAĆENE POTPORE PREGRADSKIM POLJOPRIVREDNICIMA] Subvencije za nabavu nesilica, junica, krava, krmača…

Pravo na potporu ostvarila su 52 poljoprivredna gospodarstva u ukupnom iznosu od 46.528,31 kuna

  • foto: arhiva_  izložba stoke u Pregradi

    foto: arhiva_ izložba stoke u Pregradi


Sukladno Programu potpora poljoprivredi na području Grada Pregrade za 2019. godinu, a temeljem Javnog poziva isplaćene su potpore male vrijednosti u poljoprivredi na području Pregrade. Pravo na potporu ostvarila su 52 poljoprivredna gospodarstva u ukupnom iznosu od 46.528,31 kn. Potpore su isplaćene za subvencioniranje nabave 680 kokoši nesilica u iznosu od 12.870,40 kn, za subvencioniranje nabave rasplodnog stada u govedarstvu za nabavu jedne junice i tri mliječne krave u iznosu od 14.520,00 kuna te za subvencioniranje umjetnog osjemenjivanja krava plotkinja i krmača/ nazimica u iznosu od 19.137,91 kunu za 49 korisnika. Svim poljoprivrednim gospodarstvima koja su ostvarila pravo na potporu male vrijednosti dostavljena je obavijest. Korisnici potpora iz proračuna Grada Pregrade su poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva. Potpora podrazumijeva dodjelu bespovratnih novčanih sredstava iz Proračuna Grada Pregrade s ciljem razvoja poljoprivrede i poljoprivredne proizvodnje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri i Gorskom kotaru. Magla smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigur...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program