Prethodni članak
Sljedeći članak

Inženjeri NGH Gradnje posjetili učenike Srednje škole Bedekovčina


Učenici Srednje škole Bedekovčina nedavno su imali priliku ugostiti inženjere (bivše učenike Srednje škole Bedekovčina) iz tvrtke NGH Gradnja u okviru programa potencijalnog dobivanja stipendija, a koji je ujedno osmišljen s ciljem približavanja svijeta rada i struke mladim generacijama. Posjet je bio izuzetno inspirativno iskustvo za sve uključene, a također i prilika za učenike da se upoznaju s poslovanjem i perspektivama u ovom dinamičnom području.

Učenici su imali priliku upoznati se s različitim područjima djelovanja tvrtke NGH Gradnja i NGH Grupa, koja obuhvaćaju širok spektar građevinskih projekata, od infrastrukture do energetike. Inženjeri su prezentirali neke od svojih najznačajnijih projekata i podijelili svoje iskustvo rada u građevini. Kroz interaktivnu prezentaciju, učenici su dobili uvid u procese u građevini koji stoje iza impresivnih građevina koje svakodnevno susrećemo. Djelatnici NGH Gradnje približili su učenicima plan i program stipendiranja te im ponudili opciju praktičnog rada u tvrtki koji može na kraju rezultirati stalnim zaposlenjem.

Jedan od ključnih ciljeva posjete bio je motivirati učenike da razmotre mogućnosti koje njihov izbor zvanja čini za njihovu buduću karijeru. Inženjeri su s entuzijazmom odgovarali na pitanja učenika i dijelili savjete o akademskom i profesionalnom razvoju u građevinskoj branši.

Posjet inženjera NGH Gradnje Srednjoj školi Bedekovčina predstavlja izvrstan primjer suradnje između poslovnog svijeta i obrazovnih institucija u cilju poticanja obrazovanja i profesionalnog razvoja mladih.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook