Prethodni članak
Sljedeći članak

IMAO 2,85 PROMILA: Skrivio prometnu u Velikom Trgovišću

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko zagorske evidentirano je pet kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i devet prekršaja


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko zagorske evidentirano je pet kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i devet prekršaja.

Evidentirano je jedno kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i četiri kaznena djela krađe. Policijski službenici tijekom vikenda obavili očevid kod šest prometnih nesreća s materijalnom štetom i u jednoj prometnoj nesreći u kojoj je jedan osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.
Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Mariji Bistrici zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika, u Špičkovini uslijed nedovoljnog osiguravanja tereta na vozilu, u Velikom Trgovišću zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, a vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću vozilom je upravljao s 2,85 promila alkohola u organizmu, zatim u Konjščini zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Bedekovčini uslijed neprilagođene brzine i u Krapinskim Toplicama uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Bedekovčini zbog neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

- Od počinjenih prekršaja izdvajamo tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan prekršaj držanja životinja bez nadzora, jedan prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja MUP-a i policijskih službenika, jedan prekršaj u cestovnom prometu, zatim jedan prekršaj iz Zakona o održivom gospodarenju otpadom te dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici - rekli su iz policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook