Prethodni članak
Sljedeći članak

[IGRAČKOM DO DJEČJEG OSMIJEHA] Mališani DV Bubamara svoje plišane igračke poklonili prijateljima u KBC Rebro

Prikupljali su plišane igračke za projekt kojega provodi KBC Rebro, kako bi se svakom djetetu olakšao dolazak i pregled u bolnici


Dječji vrtić Bubamara iz Donje Stubice uključio se u akciju Igračkom do dječjeg osmijeha, koju KBC Rebro provodi od ovog proljeća.

Radi se o projektu kojega je pokrenula sestra KBC Rebro Bernardica Pavlić Pračić, a putem kojeg svaki mališan koji dođe na pregled u KBC Rebro dobije na poklon plišanu igračku.

Svaka poklonjena igračka je donirana, i upravo su se tu uključili mališani i roditelji donjostubičkog vrtića, zajedno s tetama i ravnateljicom Snježanom Benko, koja zahvaljuje svima koji su se odazvali humanitarnoj akciji i donirali plišane igračke.

Prikupljene igračke odvezli su u KBC Rebro, pakirane kao poklončiće u prozirni papir, kako bi svako dijete moglo odabrati svoj, kada dođe na pregled u bolnicu.

Iz DV Bubamara kažu kako su izuzetno sretni što su sudjelovali u ovoj akciji te će se uključivati i dalje, s početkom nove školske godine.

U ovaj se humanitarni projekt mogu uključiti svi zainteresirani te svoje plišance (oprane i pakirane kao poklončiće), osim na način kako je to učinio vrtić, mogu poslati dostavnom službom na adresu: KBC Rebro, Klinika za pedijatriju (trijaža), Kišpatićeva 12, 10 000 Zagreb ili dostaviti osobno svakog radnog dana od 13 do 15 sati. Svaki plišanac mora biti neoštećen, opran te omotan prozirnim celofanom ili prijanjajućom folijom zasebno.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook