Prethodni članak
Sljedeći članak

Identitet poginule osobe još se utvrđuje; tijelo se nalazi ispod vozila, čeka se dizalica

Neslužbeno doznajemo da su u ovoj prometnoj nesreći i tri osobe lakše ozlijeđene, a jedna je osoba zadobila teške ozljede koje su opasne po život.


U teškoj prometnoj nesreći koja se na državnoj cesti D 507 u Klokovcu kod Krapinskih Toplica dogodila noćas 40 minuta poslije ponoći, jedna je osoba smrtno stradala, priopćila je rano jutros Policijska uprava krapinsko - zagorska.

Očevid je još uvijek u tijeku, zbog čega policija ne otkriva detalje prometne nesreće. Nema u ovom trenutku ni službenih informacija kako je do ove tragične prometne nesreće došlo, no, kako neslužbeno doznajemo, u njoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Također, neslužbeno doznajemo da su u ovoj prometnoj nesreći i tri osobe lakše ozlijeđene, a jedna je osoba zadobila teške ozljede koje su opasne po život.

Ono što je posebno šokantno jest neslužbena informacija da identitet poginule osobe policija još uvijek nije utvrdila iz razloga što se tijelo poginule osobe nalazi ispod vozila u jarku, te se čeka dizalica koja će podići vozilo. Tek nakon toga policija će moći sa sto postotnom sigurnošću utvrditi identitet stradale osobe.

Spomenimo na kraju i to da je dio navedene državne ceste zbog očevida zatvoren za sav promet, koji se sada odvija obilaznim pravcima, a uzimajući u obzir sve okolnosti, vrlo je vjerojatno da će tako biti još duže vrijeme.

Svi ostali detalji, kao i uzroci prometne nesreće bit će poznati po završetku očevida.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook