Prethodni članak
Sljedeći članak

Idealno za kratku pauzu na autoputu: "Croatiatrans Zlatar" otvorili atraktivno odmorište u Gorskom kotaru!

Odmorište Ravna Gora novootvoreni je ugostiteljski objekt u Gorskom kotaru, smješten uz autocestu A6, kod izlaza Ravna Gora, svega 50 metara od samih naplatnih postaja. 

Odmorište je idealno za sve putnike koji traže predah na proputovanju, pauzu za osvježenje ili obrok. Nude sve što vam treba za opuštanje tijekom posjeta Gorskom kotaru ili proputovanja.

U ponudi restorana odmorišta su različita jela koja će zadovoljiti mnoga nepca, od jela s roštilja, tortilja, sendviča, burgera, lignji, bečkog, zagrebačkog te gulaša, ali i deserte za prste polizati! – Naša jela pripremamo od svježih i pretežito domaćih namirnica, uglavnom sve je iz RH – poručuju.

Osim onih koji dolaze automobilima, na odmorište su dobrodošli i putnici autobusima, ali i kamionima. – Predah od putovanja uvijek dobro dođe, a odmorište Ravna Gora nalazi se taman između Zagreba i Rijeke, jedne od najčešćih relacija tokom ljetnih dana – kaže vlasnik, koji je ujedno i vlasnik Croatiatransa, poduzeća za prijevoz iz Zlatara.

– Još 2002g., prvi smo autobusnim linijama povezali Varaždin - Zagorje - Zagreb - Rijeku - Istru i Dalmaciju, mnogim putnicima dali nove mogućnosti i viziju putovanja, ostavili neizbrisiv trag. Unatoč gužvama na ostalim odmorištima došli na ideju otvaranja odmorišta, koje će pružiti putnicima mogućnost za odmor, predah, ali i dobar obrok u prirodi – dodaje.

U sklopu odmorišta nalazi se i Bearwatching, stoga možete doživjeti nezaboravno iskustvo u prirodi s medvjedima. - Hranu ne bacajte, već je pravilno odložite u kantu nedaleko od objekta. Naša ekipa će se pobrinuti da ta hrana stigne do naših šumskih prijatelja u "Bearwatching Ravna Gora". Molimo Vas da budete odgovorni prema okolišu i ispravno zbrinjavate svoju hranu – poručuju.

Ponuda odmorišta Ravna Gora obuhvaća i ponudu noćenja, stoga nude jednokrevetne i dvokrevetne sobe te apartmane, savršene za boravak i odmor. Sve to po pristupačnim cijenama, u prekrasnoj prirodi uz ljubazno osoblje, nudi vam Odmorište Ravna Gora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook