Prethodni članak
Sljedeći članak

I ovog vikenda policija pojačano na cestama

Pojačani nadzor u prometu bit će usmjeren na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel)


Ovog vikenda na području koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska provodit će se pojačani nadzor u prometu koji će biti usmjeren na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima, najavili su iz PU krapinsko – zagorske.

Nadzor prometa odvijat će se na velikom broju lokacija, a u poduzimanje aktivnosti bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli promet, kao što su uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, uređaji za nadzor brzine, testeri za droge, uređaji za automatsko očitavanje registarskih pločica i dr.

Zapamtite, prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook