Prethodni članak
Sljedeći članak

I dalje traje humanitarna akcija, pomozimo u gradnji novog doma za obitelj Bolšec

U akciji 'Velikim srcem za topli dom' koju je pokrenuo Grad Zlatar do sada je prikupljeno 83.721 kuna


I dalje je u tijeku humanitarna akcija „Velikim srcem za topli dom“ u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za obnovu i opremanje kuće obitelji Bolšec iz Zlatara. Uz podršku Krapinsko - zagorske županije, Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica i Sestara milosrdnice, na posebnom računu otvorenom u svrhu provođenja humanitarne akcije IBAN: HR3623900011500170862, otvoren kod HPB d.d prikupljeno je 65.721,23 kuna. Podršku humanitarnoj akciji pružila je i Župa Uznesenja BDM u Zlataru, na čelu sa župnikom župe vlč. Dragutinom Cerovečkim s prikupljenim iznosom od 18.000 kuna. Ukupna prikupljena sredstva iznose 83.721,23 kuna, što nije dovoljno za izgradnju doma.

- Nažalost, zbog epidemije bolesti COVID - 19 akcija se nije razvijala tijekom koji je planiran, no nadamo se da će ubrzo obitelj Bolšec sadašnju kuću zamijeniti toplim domom koji zaslužuju. Pomozimo im zajedno! – kažu u Gradu Zlataru. Podsjetimo, Kuća obitelji Bolšec iz Zlatara još par godina neće izdržati, koliko je u lošem stanju. Tri prekrasne djevojčice, Petra, Valentina i Ivana, zaslužile su da odrastaju u boljim uvjetima, a njihovi roditelji Štefica i Tomislav, novu kuću sami ne mogu sagraditi. Stoga je Grad Zlatar pokrenuo humanitarnu akciju 'Velikim srcem za topli dom' s namjerom da se prikupi dovoljno novca i materijala da bi se sagradila nova kućica.


Novčana sredstva prikupljaju se na poseban račun otvoren u svrhu provođenja humanitarne akcije, IBAN: HR3623900011500170862, otvoren kod HPB

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook