Prethodni članak
Sljedeći članak

Humanitarna akcija ‘Omiljeni cvijet Ane Rukavina’ dobro prihvaćena u Zagorju

Cjelokupni prihod od prodaje tulipana bit će i ove godine doniran u fond Zaklade Ana Rukavina


Danas je Socijaldemokratski forum žena SDP-a organizirao humanitarnu akciju prodaje tulipana pod nazivom "Omiljeni cvijet Ane Rukavina", na 100-tinjak lokacija u više od 90 gradova i općina. Humanitarnu akciju Socijaldemokratski forum žena pokrenuo je prije deset godina potaknut pismom Ane Rukavine. Cjelokupni prihod od prodaje tulipana bit će i ove godine doniran u fond Zaklade Ana Rukavina.

U Zagorju je akcija organizirana u više od devedeset gradova i općina u Hrvatskoj. U Zagorju organizirana je u trinaest: Zaboku, Krapini, Pregradi, Tuhlju, Krapinskim Toplicama, Stubičkim Toplicama, Oroslavju, Klanjcu, Đurmancu, Radoboju, Konjščini, Maču i Zlataru.


- Akcija je organizirana jubilarni deseti puta i veseli nas što je dobro prihvaćena i podržana na terenu, posebno nakon dvije godine pauze. Ana je željela život, dok mi pomažući radu Zaklade Ana Rukavina nastojimo spasiti nečiji život – kaže Sandra Turković, predsjednica SDFŽ SDP-a Krapinsko-zagorske županije. Rad Zaklade može se podržati i uplatom na žiro-račun Zaklade.

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook