Prethodni članak
Sljedeći članak

Hoyka stigao u Osnovnu školu Veliko Trgovišće!


U Osnovnoj školi Veliko Trgovišće jučer je održana promocija edukativnih romana za djecu i mlade Pustolovine Tili Enzili poznatog hrvatskog fotografa Damira Hoyke.

Nakon uspjeha znanstveno - fantastičnog romana Xavia, Damir Hoyka se posvetio pisanju romana u nastavcima, želeći stvoriti napetu i zabavnu priču koja potiče čitatelje na razvoj njihovih sposobnosti, upoznaje ih s raznim metodama učenja i nudi im spontan način stjecanja znanja. Do sada su objavljena tri nastavka romana; Eksperiment, Početak i Uspon života.

Damir Hoyka je učenicima predmetne nastave iznio i objasnio ideje svojeg romana, a temeljna ideja djela je da svi imamo sposobnosti učiniti svijet boljim, samo ih trebamo otkriti i razviti. Radnja romana čitatelje upoznaje s tehnikama koje i sami mogu primijeniti za svoj napredak i tako razviti svoje talente i postići uspjeh u učenju, te pronaći snagu i zadovoljstvo koje znanje nosi.

U Mjesecu hrvatske knjige i Europskoj godini vještina, ovaj je književni susret bio potreban i koristan poticaj učenicima na učenje i stvaranje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook