Prethodni članak
Sljedeći članak

Herbert: ''Iskrena tuga zbog Schumachera: Izgubili smo megazvijezdu našeg sporta...''


Johnny Herbert izrazio je svoju tugu i koliko mu je slomljeno srce zbog zdravlja Michaela Schumachera i njegove kontinuirane odsutnosti iz javnosti, prenosi tportal.

Nijemac je osvojio sedam svjetskih prvenstava, a doživio je nesreću na skijanju u prosincu 2013., koja ga je ostavila u medicinski izazvanoj komi. Od tada se nije pojavio u javnosti. O Schumacheru se brine tim medicinskog osoblja i njegova supruga Corinna u njihovoj kući na Ženevskom jezeru, no malo je toga objavljeno o njegovom zdravstvenom stanju.

Britanac Johnny Herbert, koji je nekoć bio Schumacherov timski kolega u sada već ugašenoj F1 momčadi Benetton, rekao je kako 54-godišnjak jako nedostaje unutar i izvan sporta te je ustvrdio da su zbog takve situacije svi 'izgubljeni'.

'Izgubili smo megazvijezdu našeg sporta koja je pružala toliko užitka mnogim ljudima', rekao je Herbert.

'Bilo je jako tužno što Mick nije mogao imati svog tatu u blizini i tužno je što ga mi kao F1 zajednica nemamo ovdje. Šteta.'

Schumacher je jedan od najuspješnijih F1 vozača svih vremena, a osvojio je naslove svjetskog prvaka 1994., 1995., 2000., 2001., 2002., 2003., 2004. Također je imao 71 najbrži krug i 155 postolja tijekom svoje kultne karijere.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook