Prethodni članak
Sljedeći članak

HELENA ĆE DOBITI NOVA KOLICA: ‘Uspjeli smo skupiti sve za 26 sati! Hvala vam na svakoj uplaćenoj kuni’

Zabočanki Heleni Minić koja boluje od cerebralne paralize nova će laganija kolica znatno olakšati život, a uspjela akcija dokaz je da ima dobrih ljudi


Pisali smo nedavno o Zabočanki Heleni Minić, djevojci koja boluje od cerebralne paralize i lijeva ruka joj je jako slaba i ne može gurati obična kolica. Helena već neko vrijeme vozi kolica, koja u šali naziva tenk, jer su ogromna, teška i otežavaju joj svakodnevicu. Stoga je krenula u prikupljanje sredstava za prijeko potrebna nova, laganija kolica koja bi joj znatno olakšala život te zamolila dobre ljude za pomoć.

A da dobrih ljudi ima, dokaz je činjenica da je Helenina akcija uspjela. ‘Gotovo je! Skupili smo cijeli iznos. USPJELI SMO SKUPITI SVE ZA 26 SATI! Zahvaljujući vama. Hvala vam! Molim vas, nemojte više uplaćivati! Ja sam jednostavno bez riječi, ali evo, znam da moram nešto napisati. Ova moja naizgled mala akcija, u koju sam krenula s minimalnim očekivanjima, pokazala je koliko još uvijek ima normalnih i dobrih ljudi. Hvala vam na svakoj uplaćenoj kuni. Ne znam što drugo reći. Obično sam nezaustavljiva kad se primim pisanja, ali sad sam jednostavno u prevelikom šoku da bih rekla išta osim veliko HVALA! Bez svih vas ovo ne bi bilo moguće! Grlim vas sve redom! Krećem u nabavu kolica što je prije moguće. I naravno, za koji mjesec kad me izmjere i izrade ih po mjeri, objavljujem one hand drive tutorial kako sam i obećala. Veliki pozdrav svima i grlim vas još jednom!’, objavila je presretna Helena na svom facebook profilu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook