Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ predstavio kandidate u 26 općina i gradova, u tri izlazi samo s listama

‘Svi naši kandidati na lokalnoj razini općina i gradova podupiru Anin i moj županijski program Zagorje bu prvo u 14 točaka za oporavak Hrvatskog zagorja – rekao je Ernest Svažić


U Krapini su predstavljeni kandidati za općinske načelnike i gradonačelnike HDZ-a. Predstavili su ih kandidat za župana Ernest Svažić I kandidatkinja za zamjenicu župana Ana Kruhak ‘HDZ na lokalne izbore u svibnju u Krapinsko – zagorskoj županiji izlazi sa svojim kandidatima u svih 7 zagorskih gradova i u većini općina, sveukupno u 26 jedinica lokalne samouprave. U 3 općine nemamo svoje kandidate, ali ćemo imati liste za Općinsko vijeće, kazao je Ernest Svažić.


Općina Jesenje ima kandidata za načelnika Darija Cvrtilu, Klanjec ima kandidata Igor Jambrešića. - Braća Jambrešić su u akciji na pohodu na nove funkcije, u Kraljevcu na Sutli naš kandidat je Dražen Jambrešić – rekao je Svažić. U Krapini kandidat za gradonačelnika je Zoran Gregurović. - Za funkciju župana kandidiram se kao načelnik Općine Krapinske Toplice na kraju mandata, a kandidat HDZ – a za načelnika općine je Zvonko Očić – rekao je Svažić. Iz Općine Lobor brani svoj mandat Ljubica Jembrih. Igor Pelko kandidat je za načelnika Općine Mače. Iz srca Hrvatskog zagorja kandidat je Josip Milički, za Mihovljan Zlatko Bartolić, u Novom Golubovcu kandidat je Boris Tušek, u Oroslavju je Emil Gredičak, u Petrovskom Stjepan Krklec, u pregradi Laura Cajhen. U Radoju kandidat je Mario Herak, u Stubičkim Toplicama Tomislav Mlinarić, Sveti Križ Začretje Tomislav Milunović. Za načelnika Tuhlja kandidat je Martin Turčin, Veliko Trgovišće Lidija Pulek. Zabok ima kandidata Petar Vrančić. U Zlataru kandidatkinja je Darinka Sviben. Kandidatkinja za Zlatar Bistricu je Nataša Krajačić.


Kandidat za načelnika Huma na Sutli je Mario Antonić, rođen Humčan, diplomirani ing. strojarstva, magistar ekonomije s dugogodišnjim iskustvom u gospodarstvu i na visokim državničkim funkcijama u hrvatskoj vladi.’ Nakon svega vrijeme je da vođenjem općine Hum na Sutli pokažemo da i općina Hum na Sutli može biti na istoj vrhunskoj razini kakve su i tvrtke koje tamo posluju. Glasajte za mene, život u Humu bit će bolji za sve nas, predstavio se i poručio Mario Antonić.


Josip Milički, kandidat za HDZ-a načelnika Marije Bistrice rekao je da u 8 godina obnašanja časne dužnosti vođenja Općine Marija Bistrica njegov tim i on imali su više nego jasnu viziju, ciljeve, kompetentnost, i transparentnost. ‘Rezultat našeg rada jasno su vidljivi. Naš moto je za jasne ciljeve, za bolju Bistricu i dobre ljude u njoj. Poruka mojim biračima, dragim Bistričancima i Bistričankama je: 'Nastavimo zajedno graditi ljepšu Bistricu, biser našeg Zagorja’, istaknuo je Milički.


‘Svi naši kandidati na lokalnoj razini općina i gradova podupiru Anin i moj županijski program Zagorje bu prvo u 14 točaka za oporavak Hrvatskog zagorja – rekao je Ernest Svažić.

Kandidat za načelnika općine Bedekovčina je Željko Odak, u općini Budinšćina kandidat je Radovan Hercigonja, za grad Donju Stubicu Ivica Kupinić, a u Đurmancu Damir Belošević.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook