Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ KZŽ odao počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, delegacija HDZ-a Krapinsko-zagorske županije položila je vijence i zapalila svijeće


Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, delegacija HDZ-a Krapinsko-zagorske županije predvođena predsjednikom Zoranom Gregurovićem u utorak je položila vijence i zapalila svijeće ispred rodne kuće prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice dr. Franje Tuđmana.

Županijska organizacija HDZ-a, kao i gradske i općinske organizacije, svake se godine oko blagdana Svih svetih i godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana tradicionalno okuplja ispred njegove rodne kuće i odaje mu počast. - Došli smo se pokloniti i pokazati kako njegujemo sjećanje na utemeljitelja moderne hrvatske države, dr. Franju Tuđmana. Siguran sam da će njegova veličina i ostavština, kao i sve ono što je napravio za našu Domovinu tek doći do izražaja u vremenima koja su pred nama – poručio je Gregurović.

Kao novoizabrani predsjednik Županijske organizacije HDZ-a osvrnuo se i na unutarstranačke izbore istaknuvši zadovoljstvo što su oni protekli u normalnom tonu bez niskih udaraca. - U utrku sam odlučio ući jer sam uvidio da neke stvari nisu dobre, da rejting nažalost pomalo pada te da je vrijeme za određene promjene – rekao je Gregurović napomenuvši kako je u nadolazećem razdoblju najbitnije konsolidirati gradske i općinske organizacije kako bi u idući izborni ciklus ušli kao snažna stranka predvođena zajedništvom, a ne podjelama.

Do kraja godine, izabrat će se i Županijski odbor i Predsjedništvo, a Gregurović je najavio kako će se početkom iduće godine sastati sa svim gradskim i općinskim odborima kako bi s obzirom na problematiku u pojedinim organizacijama, novo vodstvo odredilo daljnji smjer razvoja stranke.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook