Prethodni članak
Sljedeći članak

HANŽEK: 'To je najmanje što možemo učiniti za one koji su dali najviše'

Vijence su položili i svijeće zapalili predstavnici braniteljskih udruga, zabočke ispostave županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade, vijećnici i zaposlenici zabočke gradske uprave predvođeni gradonačelnikom Ivanom Hanžekom, njegovom zamjenicom Valentinom Đurek i predsjednikom Gradskog vijeća Žarkom Ivančićem


Tradicionalno, položen su vijenci i zapaljene su svijeće ispred središnjeg križa na gradskog groblju u Zaboku. Položili su ih i zapalili predstavnici braniteljski udruga, zabočke ispostave županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade, vijećnici i zaposlenici zabočke gradske uprave predvođeni gradonačelnikom Ivanom Hanžekom, njegovom zamjenicom Valentinom Đurek i predsjednikom Gradskog vijeća Žarkom Ivančićem.

 

– Kao i svi koji se sjećamo i posjećujemo grobove povodom Dana mrtvih i tradicionalno palimo svijeće i polažemo cvijeće za poginule branitelje, no ne samo za njih nego i za one koji su u međuvremenu, od završetka rata, umrli. Nažalost, sve ih je više iz raznih razloga, ali najčešće su ipak to posljedice stresa i ratnih situacija. Kao što je danas već rekao svećenik, to je najmanje što možemo učiniti za njih koji su dali najviše - rekao je tom prigodom gradonačelnik Ivan Hanžek.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook