Prethodni članak
Sljedeći članak

Hajdaš Dončić: 'Dugo smo čekali ovaj trenutak, dobili smo pohvale od HNS-a'


U prvoj odigranoj utakmici na igralištu s umjetnom travom U-10 momčad NK Maribor slavila je s 3:0 protiv domaće Škole nogometa Zabok. Ostat će zabilježeno da je prvi pogodak na ovom travnjaku postigao Tian Emeršić, a nakon njega su se u strijelce upisali i Gal Folnovič i Laurin Benaj.

Unatoč porazu Zabočani su ostavili i više nego dobar dojam, a pod vodstvom trenera Matije Drempetića za ŠN Zabok igrali su: Karlo Kolar, Vanja Mužar, Ivor Hajdaš-Dončić, Erik Krznar, Vid Maček, Patrik Sinković, Toto Šipek-Glavač, Jan Krleža, Luka Zajec, Marko Sente, Leon Leško, Stjepan Šagud, Dante Papišta, Luka Tkalec, Marko Jakuš, David Papišta, Bojan Brcko i David Rusan, dok su gosti pod vodstvom trenera Matjaža Železnika igrali u sastavu: Rene Pirih, Admir Mujčinović, Žan Vegan, Alen Vugdalič, Anže Javnik, Anže Avduli, To Šmigoc, Gal Folnovič, Bine Cizerl, Erik Polovnec, Laurin Benaj, Luka Kramberger, Maj Kreps, Žak Blagus, Jakob Franko, Tian Emeršić i Gal Jevšnik.

Utakmicu je vrlo pomno pratio i naš saborski zastupnik Siniša Hajdaš-Dončić, koji je jedan od najzaslužnijih za ostvarivanje ovog projekta.

-Dugo smo čekali ovaj trenutak, ali takve su procedure Hrvatskog nogometnog saveza i javne nabave. Nakon Krapine, Krapinsko-zagorska županija dobila je još jedno vrunsko igralište s umjetnom travom koje će koristiti svoj djeci naše Županije. Svi su oduševljeni i zadovljni. Dobili smo i pohvalu HNS-a da smo krenuli zadnji, a prvi završili s investicijom. Drago mi je što je stigao NK Maribor na 85 godina Mladosti, a isto tako i Damir Krznar, sadašnji njihov uspješni trener, koji je jedan kratki perido svoje igračke karijere proveo u Mladosti - izjavio nam je Siniša Hajdaš Dončić nakon utakmice mladih snaga ŠN Zabok i Maribora.

.

.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook