Prethodni članak
Sljedeći članak

Gregurović: 'Nikad nije bilo više investicija, a još veće su pred nama'


Kandidati na listi koalicije HDZ-HNS-HSLS-HSU-HDS III. izborne jedinice, na čelu s predsjednikom Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i saborskim zastupnikom Zoranom Gregurovićem, u petak su se družili s mještanima Klanjca.

Brojnim zainteresiranim građanima predstavljeni su dosadašnji rezultati Vlade Andreja Plenkovića, ali i program pobjedničke liste kojeg će građani prepoznati na izborima 17. travnja te dati povjerenje HDZ-u i premijeru Andreju Plenkoviću za treći uzastopni mandat.

- Smatram da je naša lista najkvalitetnija lista u trećoj izbornoj jedinici, s nizom kvalitetnih, vrijednih ljudi koji imaju svoj životopis, koji su u životu puno toga radili i koji iza sebe imaju rezultate. Mislim da u proteklih nekoliko godina, a kao gradonačelnik to mogu slobodno reći, nikad nije bilo više investicija na području ne samo naše izborne jedinice, nego i u cijeloj našoj domovini. Nikada više izgrađenih vrtića, nikad veća ulaganja u cestovnu i komunalnu infrastrukturu, od aglomeracija do svega ostalog, a isto tako nikad veći investicijski ciklus koji je pred nama – investiranje u naše škole, još dodatno u vrtiće, ali i u ono što se pokazuje kao potreba u vremenima pred nama, u domove za starije i nemoćne – istaknuo je Gregurović u razgovoru s građanima Klanjca.

Uz Gregurovića, u Klanjcu su bili i kandidati Žarko Tušek te Zdravko Tušek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook