Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradu Zaboku uručena donacija za solarni servis za bicikle postavljen u re - Gardenu


 Gradu Zaboku danas je svečano uručena donacija tvrtke dm u sklopu natječaja Zajedno za zelene ideje.

Donaciju je primio gradonačelnik Ivan Hanžek, koji je zahvalio dm-u što je odabrao baš njihov projekt za financiranje. – Prostor re-Gardena oplemenit ćemo ovom donacijom tvrtke koja slovi kao ugledan poslodavac i koja je društveno odgovorna, a takvih je premalo. Zahvaljujem u ime biciklistkinja i biciklista na ovakvom dobrom rješenju jednog od potencijalnih problema koji se mogu javiti u rekreativnom bavljenju biciklizmom – rekao je Hanžek.

Ovom je donacijom financiran solarni servis za bicikle koji je postavljen u ubranom vrtu re – Garden, koji je česta stanica za odmor rekreativaca, ali i kroz koji prolazi biciklistička staza.

-Svake godine dm pokušava napraviti nešto novo za održiviju budućnost, pa smo se ove godine odlučili na natječaj Zajedno za zelene ideje, gdje smo tražili ekološke projekte kako bismo im pomogli u realizaciji, Dobili smo 290 prijava a financirali 17 projekata iz raznih kategorija. U ovom projektu Grada Zaboka vidjeli smo spoj ljubavi prema biciklizmu i razvoj solarne energije, pa nam je to bila dobra poveznica – rekla je voditeljica odnosa s javnošću dm – a Martina Markota.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook