Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Gradonačelnik Gregurović: ''Bio je ovo prekrasan vikend u Hušnjakovom''

Počelo ''Ljeto u Krapini''


Tradicionalna manifestacija Ljeto u Krapini startala je prošlog vikenda uz nezaobilaznu Noć krapinskog pračovjeka koja svojim sadržajem ne razočarava ni one najzahtjevnije.

Najsadržajniji dio program bila je nedjelja. Naime, od 17 sati  Muzej krapinskih neandertalaca u sklopu Europskih dana arheologije otvorio je svoja vrata i omogućio posjetiteljima besplatan ulazak u muzej i stručno vodstvo svakog punog sata.

Uz to, održane su i brojne radionice za djecu te modna revija, dok je središnji dio događanja bila roštiljada u kojoj se 15 ekipa natjecalo u pripremi najboljeg roštilja. Najbolji roštilj pripremili su članovi DVD-a Krapina, 2. mjesto pripalo je ekipi RK Zagorec, dok je treće mejsto osvojila ekipa BIP Bobovje i Pristava.

Kako je naglasio gradonačelnik Zoran Gregurović, Ljeto u Krapini jedna je od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije.

- Krapinčani su pokazali da im treba zabave, cijelog je vikenda bila odlična atmosfera i iza nas je prekrasan vikend u Hušnjakovom. Nakon pandemijskih godina ponovno smo se vratili u vrijeme kakvo je bilo prije, a možda čak i bolje. Uistinu sam vrlo sretan kad vidim koliko se građana okupilo, ne samo iz Krapine nego i iz drugih mjesta. Tek smo startali i već se vidi koliko ljudi vole ovu manifestaciju, a kroz cijelo ljeto bit će još zanimljivih i zabavnih sadržaja i programa - rekao je gradonačelnik Gregurović i uputio poziv svima da dođu i uživaju u „Ljetu u Krapini”.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook