Prethodni članak
Sljedeći članak

Građanima Huma na Sutli dijelit će se zaštitne maske

Prva ovotjedna pošiljka je samo umirovljenike i rizične skupine. Drugi tjedan očekuje se nova pošiljka za ostale građane


Obavještavaju se građani s područja općine Hum na Sutli da će se vršiti podjela zaštitnih maskica 26. ožujka (četvrtak) i 27. ožujka (petak) u vremenu od 9 do 11 sati. Podjela će biti u prostorijama Udruge umirovljenika Općine Hum na Sutli, Hum na Sutli 175 (zgrada Općine Hum na Sutli – prizemlje – ulaz II).

Prva ovotjedna pošiljka je samo za umirovljenike i rizične skupine. Drugi tjedan očekuje se nova pošiljka za ostale građane. Oko 350 komada maskica bit će podijeljeno u organizaciji Gradskog društva crvenog križa Pregrada sukladno dogovoru Općina Hum na Sutli - Gradskog društva crvenog križa Pregrada– Udruge umirovljenika Huma na Sutli, preko volontera GDCK te 15 –ak volontera Udruge umirovljenika Općine Hum na Sutli, koji će podijeliti maskice svaki u svojoj nesporednoj blizini umirovljenicima i rizičnim skupinama. To će biti prva podjela od koje će ostati na raspolaganju oko 500 komada koje će građani moći podignuti. U nabavi je novih 1000 komada čija se isporuka očekuje idući tjedan, a sama distrubicija dogovorit će se naknadno, obavijestili su iz Općine Hum na Sutli. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook