Prethodni članak
Sljedeći članak

GRAD ZLATAR POZIVA: Pridružite nam se na ‘Zlatarskoj božićnici’


Grad Zlatar i ove godine pripremio je prosinačku kulturnu manifestaciju – Zlatarsku božićnicu. Program je počeo u otvorenjem izložbe „Panta Rhei” Snježane Filipčić u zlatarskoj Galeriji izvorne umjetnosti, a nastavlja se 5. prosinca radionicom sv. Nikole za djecu u OŠ Zlatar. Idućeg dana Sv. Nikola će posjetiti vrtić i škole uz kazališne predstave; 7. prosinca u Župnoj crkvi u Zlataru najavljen je koncert „TRI SOPRANA - ONE”, a u kući KPD Zlatarjeve će se narednih dana održavati likovne radionice za odrasle i djecu.

Radionica izrade biljnih terarija najavljena je 11. prosinca u Gradskoj vijećnici, uz obaveznu prethodnu prijavu do 5. prosinca. U programu je i Božićno kino DND-a u OŠ, tradicionalne aktivnosti Moto kluba Wild Riders s poklonima za djecu, Adventski recital u crkvi; otvorenje izložbe „Zlatarska božićnica” udruge Zlatarska paleta u Galeriji te program u zlatarskom Parku u subotu 23. prosinca s glazbom uživo te, po prvi puta, Izborom najboljeg božičnog kolačića Grada zlatara. Istoga dana kod crkve u Belcu nastupit će Belečke mažoretkinje i družiti se tamošnje udruge, a Zlatarska božićnica završava tradicionalnim Novogodišnjim koncertom KUD-a Belec 5. siječnja u belečkoj župnoj crkvi. Paljenje adventskih svijeća bit će 2., 9., 16. i 23. prosinca u 17 sati kod crkve u Zlataru te u 18.30 kod crkve u Belcu.

-Pridružite nam se na događanjima naše prosinačke kulturne manifestacije – „Zlatarske božićnice“! Uljepšajmo najljepše razdoblje u godini prigodnim događanjima za djecu i odrasle! – poziva Grad.

Kompletan program pogledajte u nastavku: 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook