Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Zlatar dodijelio 28 stipendija, 8 više nego je planirano

Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija, no zbog velikog broja prijava i zbog više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja stipendija


Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima izvršilo je 18. siječnja otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva te predložilo listu sudionika natječaja. Gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek donijela je Odluku o dodjeli stipendija. Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija, no zbog velikog broja prijava i zbog više prijavitelja koji su imali jednak broj bodova, gradonačelnica je donijela odluku o povećanju broja stipendija za dodatnih 6 studentskih i 2 učeničke. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 28 stipendija, 21 studentska i 7 učeničkih stipendija. Time su pravo na stipendije ove godine ostvarili svi studenti koji su ispunjavali uvjete za prijavu, odnosno svi koji su podnijeli potrebnu propisanu dokumentaciju.

Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400,00 kuna, a za studente 700,00 kuna. - Molimo stipendiste da u što kraćem roku dostave svoj oib i iban tekućeg/žiro računa s nazivom banke na e-mail grada zlatara: [email protected] – pozivaju iz Grada. Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu sportske stipendije izvršilo je 14. siječnja 2022. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva na temelju koje je gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli jedne stipendije koja iznosi 500,00 kuna mjesečno.

- Učenici i studenti bit će naknadno obaviješteni o terminu svečanog potpisivanja ugovora. Čestitamo svim stipendistima te im želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju i sportskim natjecanjima – kažu u Gradu Zlataru.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook