Prethodni članak
Sljedeći članak

Glazbenici, prijavite svoju skladbu za festival ‘Igrajte nam mužikaši’

Nove skladbe koje će biti izvedene uživo u nedjelju 31. svibnja 2020. godine na jezerima u Bedekovčini na glazbenom festivalu “Igrajte nam mužikaši 2020”


Organizacijski odbor 52. festivala „Igrajte nam mužikaši“, raspisuje natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene uživo u nedjelju 31. svibnja 2020. godine na jezerima u Bedekovčini na glazbenom festivalu “Igrajte nam mužikaši 2020”. Glazbeni sastavi i solisti uz festivalski orkestar izvest će skladbe koje će Stručni žiri Organizacijskog odbora odabrati među pristiglima na ovaj natječaj.Skladbe moraju biti u duhu zagorskog narodnog melosa, u ritmu polke ili valcera, tekst kajkavski (ili s elementima kajkavskog), trajanje pjesme do 3,30 minuta, a autori i izvođači odriču se autorskih prava za izvođenje na festivalu, za radio i TV prijenos-snimku, te za zajednički festivalski nosač zvuka i slike, a sva ostala autorska prava autori i izvođači zadržavaju.

Tekst pjesme i radnu snimku s podacima o autorima glazbe, teksta i aranžmana i imenima izvođača poslati do 10. travnja 2020. godine na adresu Općina Bedekovčina,Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina ili putem e-maila na [email protected]. Pristigle pjesme pregledati će i preslušati Stručni žiri te odabrati repertoar za festival.Troškove snimanja glazbenih brojeva koji su odabrani za festival, sufinancirati će Organizator (do iznosa 1.500,00 kn). Snimanje mora biti završeno najkasnije do 08. svibnja 2020, a organizatori će 11. svibnja 2020. objaviti i predstaviti putem svojih web stranica sve konačno odabrane skladbe prema odluci Stručnog žirija.. Informacije na www.kajscena.hr ili telefonom na broj 049/213-963.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook