Prethodni članak
Sljedeći članak

Garaža DVD -a Zabok dobila krov, u planu još uređenje fasade i unutrašnjosti

Garaža DVD-a dosad nije imala krova, nego samo 'deku', a iz tog razloga počelo je prokišnjavati što je izazvalo znatna oštećenja u unutrašnjosti


Garaža DVD -a Zabok kroz nekoliko dana dobit će u potpunosti novo ruho, barem kada je krov u pitanju. Kako su rekli iz DVD  - a Zabok,  pri samom su kraju radovi na postavljanju krova, a kroz nekoliko dana odradit će se i posljednji, sitni radovi. Valja reći kako garaža Dobrovoljnog vatrogasnog društva dosad nije imala krova, nego samo 'deku', a iz tog razloga počelo je prokišnjavati što je izazvalo znatna oštećenja u unutrašnjosti.

 

– Možemo reći da smo sanaciji, odnosno gradnji krova pristupili u zadnji čas. Priča je krenula nakon sastanka s gradonačelnikom Ivanom Hanžekom kojem smo iznijeli svoju ideju o pokrivanju krova, na što nam je on rekao kako će se rastaviti kompleks 'zabočkog placa' pa da se javimo Komunalnom Zabok za donaciju lima kojim bi mogli prekriti krov. To smo i učinili, no nije nam bilo dovoljno materijala pa smo nabavili i dodatni materijal, a Grad nam je donirao još i drvenu građu – ispričali su članovi zabočkog DVD -a dodajući  kako su radove izvodili sami što im nije bio nikakav problem. Nakon što se u potpunosti dovrše radovi na krovu, u planu je i uređenje unutarnjih prostorija i fasade.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook