Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTOGALERIJA: Odličnim koncertom Vanna otvorila Stubica fest!


Odličnim koncertom Vanne, započelo je jučer treće izdanje Stubica festa, manifestacije koja ja prve dvije godine oduševila posjetitelje brojnim koncertima, ali i raznovrsnim sadržajima tijekom tri dana.

Ništa manje organizatori, Turistička zajednica područja Gupčev kraj, nisu pripremili ni ove godine. Stubica fest otvoren je koncertom Vanne. Jednu od naših najboljih pjevačica dočekala je mnogobrojna publika, predvođena djevojčicama u prvim redovima koje su transparentima jedva dočekale da se njihova najdraža pjevačica popne na pozornicu.

 

Vanna je počastila publiku u Donjoj Stubici svojim najvećim hitovima, od početaka karijere pa do posljednjih uspješnica.

Kako se dobro publika zabavljala, možete pogledati u velikoj fotogaleriji OVDJE.

Dodajmo i da je prije i poslije koncerta svirala ekipa iz benda Daddy cool. Stubica fest nastavlja se i danas, brojnim sadržajima na tri lokacije u gradu. U Parku obitelji Feller bit će uglavnom sadržaji namijenjeni djeci i kreativcima, Tahyjev viteški turnir posjetiti možete u Parku Jure Stubičanca, a u Gastro zabavnoj zoni večeras vas očekuje praćenje utakmice Hrvatska – Španjolska od 18 sati, potom nastup Marija Huljeva s bendom, a od 22 sata koncert Parnog valjka.

.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook