Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Povodom Dana obitelji održan Festival igranja za djecu i roditelje

Društvo „Naša djeca“ Zabok uoči Dana obitelji u suradnji s Centrom Rastimo zajedno i Savezom DND-a Hrvatske organizirao je Festival igranja – zajedničke igre i druženje djece i roditelja


U subotu 13. svibnja povodom Dana obitelji DND Zabok u suradnji sa Savezom društava „Naša djeca“ Hrvatske i Centrom Rastimo zajedno uz potporu inicijative The Human Safety Net. organizirao je Festival igranja u Dječjem vrtiću Zipkica.

Roditelji i djeca zajedno su se družili: igrali raznolikih zabavnih igara, izrađivali origamije, straničnike, male koševe, crtali što je bio i cilj Festivala – podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom.

Uz zabavne igre DND-a: Od vrtića do škole, Rakovi, Ples s balonima, Prenošenje balona, Bacanje kolutova, Uže ispod stolca, Glazbene stolice, djeca i roditelji mogli su uživati i u crossminton igrama Crossminton cluba Zabok , kao i kreativnim radionicama te oslikavanju lica.

U cijeloj organizaciji Festivala sudjelovao je velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok koji su vodili igre, kreativne radionice, oslikavanje lica te bili roditeljima i djeci na raspolaganju i podršci prilikom igara.

Djeca i roditelji iskazali su svoje veliko zadovoljstvo i pohvale na organiziranju igara i ostalih sadržaja te su organizatori dobili puno pohvala i roditelja i djece na super osmišljenim sadržajima, veselju, smijehu i malih i velikih te na super zabavi:

„Bilo je predivno, napokon nakon toliko izolacije, toliko odvojenosti i odstojanja koja nam je epidemija donijela, napokon smo ponovo osjetili povezanost, duh zajednice, veselje, smijeh malih i velikih, napokon je sve živnulo, igre su bile predivno osmišljene, zaista smo se i mi kao roditelji odlično zabavili, a za djecu da i ne govorim. VELIKO HVALA SVIMA VAMA NA ORGANIZACIJI I TRUDU, te se  nadamo čim većem broju takvih događaja...“

„Bilo je super. Svidjele su mi se kreativne radionice, a poslije smo se i dobro natrčali na igrama :)“

 „Opušteno i veselo. Odlično osmišljeni sadržaji, za svakog nešto. Posebno nas se dojmila organizacija i brojnost okupljenih volontera i apsolutno nam se sve sviđalo, ne možemo izdvojiti najzabavniji dio jer je sve bilo super.“

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook