Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Dječji vrtić Jurek proslavio 1. rođendan!

Proslavu za Jureka i njegove mališane pripremili su djelatnici vrtića, u pravom rođendanskom partyju slavilo se uz pjesmu, ples, igre i, naravno, rođendansku tortu


Gornjostubički Dječji vrtić Jurek prošlog je tjedna proslavio svoj prvi rođendan! Iako je navršio tek godinu dana i vrlo je mlad, u tom kratkom razdoblju svojim je mališanima pružio puno ljubavi i sigurnosti, smijeha i igre, druženja, ali i učenja.

Interes za upisom velik

Rođendan svog 'Jureka' dječica su proslavila velikim partyjem kojega su pripremili djelatnici vrtića, uz ples, glazbu, igre i, naravno, rođendansku tortu.

Dječji vrtić Jurek svoja je vrata otvorio 2. studenoga 2021. godine. U njemu je smješteno pet odgojnih skupina u kojima su upisana sva djeca s područja Gornje Stubice, čija su oba roditelja zaposlena, iako je interes za upisom, kaže ravnateljica Božica Hrestak, stalno prisutan.

– To nas iznimno veseli i potvrđuje da je ova sredina puna života. U manje od godinu dana verificirali smo kraći program predškole, redovite programe oplemenili smo folklornim i likovnim elementima i stekli smo status Siguran vrtić – kaže još ravnateljica, dodavši kako su od ove odgojno – obrazovne godine krenuli i s provođenjem programa engleskog jezika, a educiran je i jedan tim za provođenje programa prevencije nasilja nad djecom, namijenjen djeci pred polazak u školu.

– Ovih dana učinili smo prvi korak u stjecanju statusa Eko vrtića, a već smo postali dio zajednice društava i udruga koje sudjeluju u obilježavanju važnih događaja u općini Gornja Stubica, kao što su Jurjevo i Gupčeva kestenijada – pohvalila se ravnateljica.

Ponos Gornje Stubice

Mnogo je planova, kaže ravnateljica, za dalje, ali i entuzijazma, kojega ne nedostaje njoj, kao ni odgojiteljicama i cijelom kolektivu. Istaknula je i zahvalila osnivaču, Općini Gornja Stubica, na velikoj podršci, kao i načelniku Jasminu Krizmaniću, koji je vrtiću čestitao rođendan.

– Osim čestitke našem 'Jureku' na prvom rođendanu, zahvalio bih djelatnicima vrtića i Upravnom vijeću na odličnoj suradnji u ovih godinu dana. Posebno me raduje i ponosan sam čuti da su roditelji zadovoljni smještajem i uslugom koju dobivaju njihova djeca u našem vrtiću. U ovih godinu dana naš je vrtić pokazao da smo ispunili cilj i očekivanja koje smo si postavili kada smo krenuli u gradnju. Nadam se i vjerujem da se usluga u našem vrtiću i dalje biti na ovako zavidnoj razini – rekao je ovom prigodom načelnik Krizmanić.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook