Prethodni članak
Sljedeći članak

[FIFA20] Prvi Luka Vrančić, Ivan Šturman drugi, a Dario Goričan treći

Prošle je subote na inicijativu i u organizaciji Savjeta mladih Općine Tuhelj i uz stručnu pomoć članova Športskog društva Tuhelj, održan prvi turnir u igranju Playstation igre "FIFA20"


Prošle je subote na inicijativu i u organizaciji Savjeta mladih Općine Tuhelj i uz stručnu pomoć članova Športskog društva Tuhelj, održan prvi turnir u igranju Playstation igre "FIFA20". Trideset mladih entuzijasta je ispunilo prostor tuheljskog DVD-a kako bi se okušali u popularnoj virtualnoj inačici najvažnije sporedne stvari na svijetu. Nakon izvlačenja parova, koje su odradili načelnik Mladen Hercigonja i njegova zamjenica Veronika Kolman, igrači su prionuli na posao i kroz nekoliko krugova eliminacije i nakon nekoliko sati zabave i igre, ovaj je turnir dobio svoje pobjednike. Tako je prvo mjesto pripalo već iskusnom Zabočaninu Luki Vrančiću, koji je u finalu s 2:0 svladao drugoplasiranog Ivana Šturmana iz Krapinskih Toplica. Bronca je otišla Dariu Goričanu iz Petrovskog koji je u utakmici za treće mjesto pobijedio mladog Tuhljana Karla Sušeca. Za tri najuspješnija natjecatelja osigurane su novčane nagrade od kotizacija kao i karte za kupanje u Termama Tuhelj.

Zadovoljan organizacijom i atmosferom je, s punim pravom, bio predsjednik Savjeta mladih Općine Tuhelj, Tomislav Tramišak. - "Ovaj smo turnir organizirali radi druženja i razonode mladih bez cilja da steknemo ikakvu novčanu korist, čemu u prilog ide i činjenica da se sav iznos kotizacija dijelio između prva tri natjecatelja. Drago mi je što smo uspjeli organizirati ovakav događaj i što smo privukli toliko mladih, a u čemu su nam od značajne pomoći bili naši sponzori - Općina Tuhelj i Terme Tuhelj te pojedinci koji su nam pripomogli posudbom svoje opreme - Kristijan Mustač, Filip Horvatin, Ivan Šurina, Alen Javorić Ilić, Luka Sušec, Krešimir Koletić i Antun Berc. Sustavno ćemo se kao Savjet i dalje truditi da svojim aktivnostima dodatno povećamo broj sadržaja za mlade u našoj sredini - bilo da se radi o pub kvizu, turniru u igranju FIFE ili nekoj drugoj, novoj zanimaciji" - istaknuo je.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook