Prethodni članak
Sljedeći članak

Ferdo, Jura, Lili i Bela otvaraju 3. Ljeto u Donjoj Stubici

Ovogodišnja ljetna manifestacija donosi 4 predstave u organizaciji Kerekesh teatra


U Termama Jezerčica danas je predstavljen program ljetne manifestacije 3. Ljeto u Donjoj Stubici u organizaciji Kerekesh teatra. Kazalište u Gupčevom kraju gostuje od 20. lipnja do 25. srpnja. 

Voditelj Kerekesh teatra Jan Kerekeš predstavio je 4 predstave koje stižu u Donju Stubicu, od toga čak dvije premijere. Ljeto u Donjoj Stubici otvara 20. lipnja otvara predstava 'Susjedi' ujedno i premijera, autora i redatelja Lubomira Kerekeša prema poznatoj dugogodišnjoj seriji, koju su prenijeli na kazališne daske. Glavni likovi su Ferdo, Jura, Lili, Bela. Napravili su epizodu koja nikad nije snimljena, to je dupla ženidba.

Nakon toga stiže još jedna premijera 27. lipnja 'Ja, trudnica', prema tekstu Đine Jakir, u režiji Jana Kerekeša u kojoj briljira Ana Begić. Prava životna komedija. Publika će moći uživati i u predstavi Pokopaj me nježno 18. srpnja, za koju se uvijek tražila karta više te u predstavi Skupština 25.srpnja, prema kojoj se snima i film. Kerekeš se ujedno zahvalio Gradu, Turističkoj zajednici i Termama Jezerčicama što su bez obzira na ova teška vremena, odlučili i dalje podržavati njihove kazališne programe u Donjoj Stubici.

Nikola Gospočić, gradonačelnik Donje Stubice rekao je da su ponosni što mogu ugostiti jedan ovakav teatar, kao što je Kerekesh teatar, i što su domaćin 3. Ljeta u Donjoj Stubici. Dodao je i da će uvijek pružiti maksimalnu potporu oko svega što je potrebno da se jedna ovakva lijepa kulturna kazališna manifestacija u Donjoj Stubici održi.


Direktorica Turističke zajednice područja Gornja i Donja Stubica Kornelia Vnučec rekla je da će se ulaznice moći kupiti u Turističkom uredu Termi Jezerčica, na recepciji Vodenog parka, Pučkom otvorenom učilištu, u Punkt Beer House i on line, što je ove godina novina. Ulaznice se prodaju po cijeni od 40, a online 50 kuna.


Elvis Pavleković, direktor Termi Jezerčica također je izrazio zadovoljstvo što će Kerekesh teatar i ovo ljeto biti dio njihovog programa i vjeruje u visoku posjećenost gostiju hotela, ali i okolice, što će se lijepo uklopiti i njihove planove na Vodenom planetu. 

Predstave će se održavati u Termama Jezerčica, na otvorenom, a u slučaju kiše u donjostubičkoj sportskoj dvorani.

Kerekeš je rezimirao dosadašnja 3. Ljeta u Donjoj Stubici. istaknuo kako je 2019. godina bila najproduktivnija godina Kerekesh teatra, a da je u  Donjoj Stubici na predstava bilo 2400 gostiju. Prošle godine unatoč koroni i lošem vremenu 1110 posjetitelja, a da je za ovo 3. Ljeto bilo puno upita kad kreće program, koje predstave će igrati, što dakle interes publike ne jenjava.

 Predstave na 3. Ljetu u Donjoj Stubici

20.6. Susjedi

27.6. Ja, trudnica

18.7.Pokopaj me nježno

25.7. Skupština

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook