Prethodni članak
Sljedeći članak

Ekipa krala nakit po kućama, među njima i tinejdžeri


Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 34-godišnjakom, 27-godišnjakom, 19-godišnjakom i 18-godišnjakom s područja Međimurske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa, objavila je danas policija, javlja Index.hr.

Sumnja se da su osumnjičeni 34-godišnjak i 27-godišnjak od 14. srpnja do 6. rujna ove godine provalili u tri obiteljske kuće na području Koprivnice, Peteranca i Đelekovca te otuđili novac i vrijedan nakit, oštetivši vlasnike za ukupno 2380 eura.

Također, sumnja se da su drugoosumnjičeni 27-godišnjak i osumnjičeni 19-godišnjak i 18-godišnjak između 23. srpnja i 11. kolovoza ove godine provalili u dvije obiteljske kuće na području Đelekovca i Drnja te iz jedne kuće otuđili novac i vrijedan nakit oštetivši vlasnicu za oko 1500 eura, dok iz druge kuće nisu ništa otuđili, objavila je policija.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa, protiv četvorice osumnjičenika podnijeto je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, zaključuje se u priopćenju.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook