Prethodni članak
Sljedeći članak

Druženje HDZ – ovih kandidata s građanima na krapinskom sajmu

Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, podsjetio je ovom prilikom na neke investicije i projekte Vlade na području Krapine


Na krapinskom sajmu danas se kandidati HDZ – a na listi za 3. Izbornu jedinicu, Zoran Gregurović i Nevenka Benić, druže s građanima.


Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, podsjetio je ovom prilikom na neke investicije i projekte Vlade na području Krapine. – Iz države je došlo 21,5 milijuna kuna za izgradnju Poslovnog inkubatora, tu je cesta od Sv. Križa Začretja do Lepajaca koja će Krapinu otvoriti prema jugu, vrijednosti više od 71 milijun kuna, u vodno -gospodarske objekte na području grada Krapine je u protekle 4 godine investirano oko 20 milijuna kuna, značajne potpore su došle iz Ministarstva kulture, Ministarstva graditeljstva, Ministarstva obrazovanja. Velika stvar je što je naše Veleučilište postalo državno, studenti više ne trebaju školarinu plaćati 15 tisuća kuna godišnje, a u ove dvije godine samo za Veleučilište je došlo oko 7,5 milijuna kuna. Važna stvar je da je u tijeku izrada studijske dokumentacije za lepoglavsku spojnicu vrijednosti nešto više od 7 milijuna kuna – napomenuo je Gregurović.

U budućnosti, dodao je, želja je da se podignu minimalne plaće i prosječne plaće. – Kada građani imaju sigurno radno mjesto i dobro su plaćeni, onda su zadovoljni i neće napuštati Hrvatsko zagorje i domovinu – napomenuo je Zoran Gregurović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook