Prethodni članak
Sljedeći članak

DRAMA NA REBRU : „Mlatili su se na hitnom prijemu, medicinsku sestru bacili na pod. Strašno...“

Porazbijali su inventar, cipelarili dečka ispred prostorija u kojima pacijenti umiru od raka, ispričao je za 24 sata jedan djelatnik KBC Rebra


U noći na nedjelju događao se pravi cirkus na hitnom prijemu KBC Rebro. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, potuklo se više ljudi. Bilo je oko 4 ujutro.

„Sinoć je na hitnom  prijemu KBC Rebra izbila takva tuča... Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svojeg prijatelja iz sukoba i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su grunuli na pod. Pa su cipelarili tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka“, ispričao je jedan djelatnik Rebra.

„Bilo je strašno, nitko nije mogao ni blizu. Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili. Dečko je imao razne prijelome kostiju lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija. Strašno...“, dodaje djelatnik Rebra koji je htio ostati anoniman. Dodaje da ovo nije prvi put da se takvo što događa u njihovoj bolnici gdje viekndom napadaju djelatnike

„Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom“, požalio se.

Iz zagrebačke policije za vrijeme pisanja ovog teksta stiglo je priopćenje o ovom nemilom događaju kojeg prenosimo u cjelosti :

"Danas, 24. listopada oko 3 sata na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24, 25) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, kriminalističko istraživanje je u tijeku." 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook