Prethodni članak
Sljedeći članak

Doznajemo kako na Silvestrovo i Novu godinu rade trgovine u Zagorju i trgovački centri u Zagrebu

Sutra, na Staru godinu, trgovine rade skraćeno


Trgovine i trgovački centri na Novu godinu neće raditi ni u Zagorju, ni u Zagrebu, a na Staru godinu radit će u izmjenjenom, skraćenom radnom vremenu.

Donosimo detalje:

Trgocentar 

Trgocentrove trgovine na Novu godinu neće raditi, a na Staru godinu neprehrambene trgovine (elektromaterijal, poljoapoteke, građevinski materijal... ) radit će do 13 sati. Svi supercentri i ostale Trgocentrove prehrambene trgovine radit će na Staru godinu do 17 sati, izuzev nekolice manjih, lokalnih trgovina koje i inače rade samo u jednoj smjeni, odnosno, koje ni u obične radne dane nisu otvorene cijeli dan. One će, naravno, raditi u svom uobičajenom radnom vremenu.

Strahinjčica

Radno vrijeme poslovnica Strahinjčice na Staru godinu završava također u 17 sati, na Novu godine ne rade, a u nedjelju će biti otvoreni u radnom vremenu kao i svake nedjelje.

Trgostil

Trgostilove prodavaonice prehrane, kao i robne kuće Oroslavje i Bistričanka, na Staru godinu radit će do 18 sati, a ostale prodavaonice tehničke robe i graševinskog materijala radit će prema uobičajenom radnom vremenu. Na Novu godinu ne rade.

Konzum

Konzum na Staru godinu radi skraćeno, većina trgovina zatvara u 17 sati, ali neke trgovine zatvorit će i ranije. Na Novu godinu neće raditi.

Lidl

Lidl na Staru godinu zatvara u 16 sati, a na Novu godinu neće raditi.

Plodine

Trgovine Plodina na Staru godinu rade do 18 sati, a na Novu godinu neće raditi.


Trgovački centri u Zagrebu: 

Westgate na Staru godinu radi od 10 do 17 sati. Na Novu godinu ne radi.

Radno vrijeme Arena Centra na Staru godinu je od 9 do 17 sati, ali postoje dućani s drugačijim radnim vremenom. Detalje možete pogledati ovdje. Na Novu godinu Arena Centar neće raditi.

Avenue Mall na Staru godinu radi skraćeno, provjerite na ovom linku detalje. Na Novu godinu je zatvoren.

Centri City Center One na Staru godinu rade skraćeno, a na Novu godinu ne rade. Neki dućani imaju prilagođeno radno vrijeme.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook