Prethodni članak
Sljedeći članak

[DOMAHOVO] Jedna osoba teško ozlijeđena u padu s traktorske prikolice; vozač napuhao 2,69 promila


Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je 11 kaznenih djela, pet prometnih nesreća i četiri prekršaja.

Policijski službenici tijekom vikenda obavili su očevid kod četiri prometne nesreće u kojim  je nastala materijalna šteta, a one su se dogodile u Vrankovcu uslijed nepropisne vožnje unatrag, Križanču zbog nepropisnog skretanja, zatim u Krapini uslijed oduzimanja prednosti prolaska i Jelovcu zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Domahovu je uslijed nepropisne radnje vozilom došlo do pada dvije osobe sa traktorske prikolice, prilikom čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Dok je vozač traktora na kojem je bila pridodana prikolica upravljao sa 2,69 promila alkohola u organizmu. Evidentirana su dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, tri kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo računalne prijevare i pet kaznenih djela teške krađe.

Od ostalih događaja evidentirana je jedna dragovoljna predaja eksplozivnih tvari u kojoj je jedna osoba u sklopu akcije „Manje oružja, manje tragedija“ dragovoljno predala dva specijalna upaljača.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook