Prethodni članak
Sljedeći članak

DOKAZALI SPREMNOST: Sjajni rezultati zagorskih policajaca na utrci ‘Holjevka’


U nedjelju 3. ožujka, po deveti put održana je atletska utrka Holjevka koju je organizirao Zagrebački atletski savez. Ova utrka je i prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Start utrke bio je na Mostu slobode, trčalo se Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske Bratske Zajednice, dok je cilj bio na Bundeku.

Na ovogodišnjoj Holjevci su nastupili i policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske, Nikola Štefanić bio je najbrži u utrci na 10 kilometara u kategoriji MUP-a, a u ukupnom poretku na 10 kilometara bio je na 3. mjestu.

Također su odlične rezultate u kategoriji Mup-a na 5. kilometara ostvarili policijski službenici naše policijske uprave Marko Haramina, Siniša Horvatek, Mario Pavleković, Antonio Rihtar, Robert Rožaj, Josip Dasović i Sandro Šlogar.

Ponovno su, kao i u brojnim drugim sportskim natjecanjima, policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dokazali svoju spremnost, čestitamo na sjajnim rezultatima zagorskih policajaca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook