Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodjela stipendija zlatarbistričkim srednjoškolcima

Natječaj je raspisan u dvije kategorije, A kategoriji, prema socijalnom statusu te B kategoriji, za nadarene učenike


Načelnik Općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić donio je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola. Natječaj je raspisan u dvije kategorije, A kategoriji, prema socijalnom statusu, gdje se dodjeljuje 15 stipendija u iznosu 350 kuna mjesečno te B kategoriji, za nadarene učenike, gdje se dodjeljuje jedna stipendija također u iznosu 350 kuna mjesečno. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a čiji prihodi kućanstva ne prelaze 70 % prosječne plaće isplaćene u gospodarstvu Krapinsko – zagorske županije u prethodnoj godini te čije domaćinstvo nema nepodmirenih obaveza prema Općini Zlatar Bistrica.

Zahtjevi za stipendije se podnose na posebnim obrascima koji se mogu podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem web stranice Općine Zlatar Bistrica. Popunjeni zahtjevi sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica zaključno s 2. listopadom u zatvorenoj omotnici s naznakom 'Natječaj za stipendiju – ne otvaraj'. Rezultati natječaja objavit će se putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica www.zlatar-bistrica.hr i na oglasnoj ploči Općine Zlatar Bistrica u roku od 15 dana od dana završetka natječaja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Životinja (uočen je pas) na autocesti A1 kod PUO DUSINA (između čvora Vrgorac i Tunela Šubir). Molimo korisnike za dodatan oprez.  Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru i Lici. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutr...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program