Prethodni članak
Sljedeći članak

Do danas u Zagorju ukupno 10 zaraženih koronavirusom

Dr. Bojana Mahmutović iz Zavoda za javno zdravstvo rekla je da su 11. srpnja dobili pozitivan nalaz za osobu koja je zaposlena u Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice i koja je nakon posla razvila simptome, a bila je zaposlena na trijaži


Na području Krapinsko – zagorske županije još je jedna osoba zaražena koronavirusom, pa je tako danas ukupan broj osoba pozitivnih na COVID – 19 u našoj županiji 10, izvjestio je načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Anđelko Ferek – Jambrek na konferenciji za novinare.


-Dvije osobe su s područja Krapinskih Toplica, a jedna s područja Krapine. Prema zadnjoj odluci nakon 14 dana brišu se aktivni na virus, no osoba koja je prva zaražena još je uvijek u bolnici - rekao je Ferek -Jambrek.


Dr. Bojana Mahmutović iz Zavoda za javno zdravstvo rekla je da su 11. srpnja dobili pozitivan nalaz za osobu koja je zaposlena u Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice i koja nakon posla razvila simptome, a bila je zaposlena na trijaži. - Sve osobe koje su prošle taj trijažni odjel još uvijek se kontaktiraju i upućuju da prate svoje zdravstveno stanje. No to sve nisu rizični kontakti, jer je trijaža bila na otvorenom, uz zaštitnu opremu i potreban razmak – dodala je Mahmutović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook