Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječji vrtić 'Jurek' proslavio 2. rođendan, djeca pjevala i puhala svjećice!


Gornjostubički Dječji vrtić Jurek proslavio je jučer drugi rođendan!

Lijepu rođendansku proslavu za mališane u vrtiću pripremile su njihove odgojiteljice, uz veselje, pjesmu, ples i, naravno, tortu!

Mališanima i djelatnicima  na drugoj obljetnici rada čestitali su članovi Upravnog vijeća i djelatnici Osnovne škole te načelnik Općine Jasmin Krizmanić koji je sudjelovao u rezanju rođendanske torte.

Ove godine, nakon samo dvije godine djelovanja, ovaj vrtić itekako ima razloga za slavlje, obzirom da je ove godine proširio svoje kapacitete, kako bi se mogla upisati sva djeca na listama čekanja.

- Toliko se toga lijepog dogodilo u protekle dvije godine da smo u jednom trenutku pomislili da smo stariji: naš vrtić je ove godine uredio prostor za prihvat još jedne skupine djece, stekli smo status eko vrtića, provodimo kraći program engleskog jezika i program prevencije zlostavljanja djece, educiramo odgojiteljice za provođenje folklornog programa …  Svojim nastupima obogaćujemo sva važna događanja na razini šire društvene zajednice.  Zahvaljujemo svima koji podržavaju i promiču naš rad- rekla je ravnateljica Božica Hrestak.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook