Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječje igralište kod vrtića dopunjeno novim, kombiniranim spravama za igru

Na veselje najmlađih Zlatarščana


Grad Zlatar kontinuirano ulaže u unapređenje kvalitete usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Stoga je na poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade prijavio projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića, kojim je bilo predviđeno postavljanje novih sprava za najmlađe.

- Ostvarili smo financijska sredstva u iznosu 29.880 eura, a ukupna vrijednost projekta je 60.242 eura, i to su sredstva Grada Zlatara i ministarstva koje nam daje dio sredstava za ulaganje u dječje vrtiće – kaže gradonačelnica Zlatara Jasenka auguštan – Pentek. Nakon provedenog postupka javne nabave, 6.11. je bio sklopljen ugovor s Pludux Artom d.o.o. iz Konjščine i dječje igralište kod Dječejg vrtića Zlatarsko zlato dodatno je opremljeno.

- Prije se sastojalo od klackalice, tobogana i ljuljački, a cilj je bio nadipuna postojećeg prostora dječjeg igrališta novim spravama – kombiniranim igralima, vlakićem, gumenim gljivama za balansiranje, 3D igralom, jež provlačilicom s antistres podlogama, a predviđeno je i krajobrazono uređenje prostora – kaže gradonačelnica. 

 .

 .

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook