Prethodni članak
Sljedeći članak

Dirljiva poruka DND-a Bedekovčina kojom poziva sve da se uključe u hvalevrijednu akciju

Riječ je o poruci koja će vam izmamiti smiješak na lice


Forum za slobodu odgoja iz Zagreba pokrenuo je akciju kojom poziva sve da se uključe u stvaranju plakata s pozitivnom porukom 'Sve će biti u redu'. Riječ je o pozivu učiteljima i učiteljicama te učenicima i učenicama na širenje pozitive iz svojih virtualnih učionica.

- Po uzoru na djecu iz Italije koji su na prozorima svojih zgrada/kuća istaknuli poruke Sve će biti u redu! (Andrà tutto bene!) kako bi stavili osmijeh na lica susjeda ili rijetkih prolaznika te poslali poruku optimizma i vjere u bolje nadolazeće dane, i mi bismo htjeli da se na isti način zašarene prozori naših i vaših učenika. Potaknite svoje učenike da izrade plakate i crteže s porukom Sve će biti u redu! te ih izlože na svojim prozorima/balkonima - poručio je Forum za slobodu odgoja.

Jednu takvu poruku, napravili su i članovi DND Bedekovčina. - Malo smo zastali. No, nismo nestali. Pozivamo vas da ovaj vikend ili idući tjedan uredite prozore ili balkone pozitivnom porukom "Sve će biti u redu! – pozivaju iz DND Bedekovčina koji poručuju da uživajte u stvaranju pozitive, a fotografije objavljujete.

Više informacija o projektu, poručuju iz DND-a Bedekovčina, možete pronaći na stranici www.fso.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook