Prethodni članak
Sljedeći članak

Dea Presečki: ‘Čast mi je i poseban ponos nastupati na daskama u rodnoj Krapini’

U KZŽ upriličen je prijem za Krapinčanku Deu Presečki, dobitnicu Nagrade hrvatskog glumišta


U Krapinsko – zagorskoj županiji danas je upriličen prijem za Deu Presečki, dobitnicu Nagrade hrvatskog glumišta u kategoriji - izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina.

Zamjenica župana Jasna Petek istaknula je ovom prilikom da joj je veliko zadovoljstvo pozdravitu Krapinčanku i Zagorku Deu Presečki, glumicu koja je postigla zaista zapažen uspjeh. - Dobiti prestižnu Nagradu hrvatskog glumišta za ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina je zaista veliki uspjeh za ulogu u predstavu 'Matijaš Grabancijaš Dijak' Tituša Brezovačkog i naravno, kada je to u predstavi koja je proglašena najboljom predstavom i najboljim redateljskim ostvarenjem Krešimira Dolenčića, time je ponos zasigurno veći. Stoga u ime župana i Krapinsko – zagorske županije čestitam Deji na uspjehu – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.


Dea Presečki zahvalila je na prjemu i svima na podršci. – Prvenstveno hvala mojim roditeljima, prijateljima, mojem gradu gdje sam i odrasla, u istoimenoj ulici Tituša Brezovačkog. Čast mi je nastupati na svojim daskama u rodnoj Krapini i poseban ponos, lepo mi je i toplo oko srčeka – simpatično je izjavila Dea, dodajući da se veseli današnjoj izvedbi predstaveu Festivalskoj dvorani i divnoj publici iz Krapine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook