Prethodni članak
Sljedeći članak

Danijel pijan skivio prometnu nesreću: 'Bivša me povrijedila pa sam se napio'

  • policija nesreća

    Fotografija: Ilustracija/Arhiva Zagorje.com (Nije u vezi s navedenim događajem)


Danijel (32) proglašen je krivim i osuđen zbog vožnje u pijanom stanju, a kobne je večeri imao i prometnu nesreću u kojoj je bio ozlijeđen.

Kako prenosi Danica, prema presudi, on je potkraj travnja lani u 21.10 sati, u Bjelovaru, u mjestu Breza u Ulici breza, upravljao osobnim automobilom austrijskih oznaka pod utjecajem alkohola, u koncentraciji od 2,1 promila u organizmu.

Sutkinja ga je osudila na novčanu kaznu od 1320 eura te jednomjesečnu zabranu vožnje. Kaznu je platio i za prometnu nesreću koju je skrivio. Presuda je nepravomoćna.

“Istina je da sam te noći vozio pijan. To je bilo u neposrednoj blizini moje kuće. Imao sam tad i prometnu nesreću i bio sam ozlijeđen i platio sam kaznu zbog prometne nesreće. Žao mi je što je došlo do svega.

Inače, nemam problema s alkoholom i ne smatram se ovisnikom, ali me je jako povrijedila bivša supruga i zbog toga sam konzumirao alkohol. Nakon prometne me je odvezla hitna”, branio se na sudu Danijel.

Premda je već osuđivan za vožnju pod utjecajem alkohola, sutkinja mu je odručila izreći minimalnu zakonsku kaznu za te promile. Najviša propisana kazna je 2650 eura, piše Danica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook