Prethodni članak
Sljedeći članak

[DANI OPĆINE BEDEKOVČINA] Otvaranje perivoja Gornja Bedekovčina, eko sajam, izložbe, koncerti i brojna druga događanja


Bedekovčina uskoro slavi Dan općine i blagdan sv. Barbare, svoje zaštitnice, a organizirana su brojna događanja. Sutra u petak 29. studenog se u 11 sati otvara revitalizirani perivoj dvorca Gornja Bedekovčina, dok se u subotu održava Sajam ekoloških proizvoda 'Eko Arena' u Sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina. Sajam se otvara u 11 sati. Isti dan, u 17 sati se u Staroj školi u Brestovcu Orehovičkom otvara knjižnična stanica, a održava se i promocija zbirke pjesama 'Svetle duše' Vladimira Šenjuga te pjesnička večer.

U ponedjeljak 2. prosinca se otvara Reciklažno dvorište u 11 sati, a isti dan će se s početkom u 17 sati održati Proslava Dana Dječjeg vrtića Bedekovčina. U srijedu 4. prosinca se u 11 sati održava sveta misa u župnoj crkvi sv. Barbare, a potom u 14 sati slijedi svečana sjednica Općinskog vijeća Bedekovčina koja će se održati u Sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina. Valja reći kako se u Srednjoj školi Bedekovčina može razgledati izložba keramike i cvijeća.

Četvrtak 5. prosinca rezerviran je za otvorenje božićne izložbe radova Udruge 'Našenina-vezilje Bedekovčina' u prostoru Udruge na Tržnici Bedekovčine, a u petak 6. prosinca će se u Sportskoj dvorani održati obilježavanje Nikolinja u organizaciji DND-a Bedekovčina i Općine Bedekovčina.

U subotu 7. prosinca će se na prostoru tržnice kuhati kotlić, a tu je i sajam udruga i OPG-ova. Događanje počinje u 9 sati. MPZ Magdalenić će imati izložbu slika i prigodan program u Osnovnoj školi Bedekovčina, a događanje počinje u 17 sati. U Vatrogasnom domu Poznanovec igra predstava 'Klub usamljena srca' Dramske udruge Kaj, a predstava počinje u 19 sati. Nedjelja 8. prosinca rezervirana je za humanitarni koncert 'Za Jelenine oči' u Sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina. Koncert počinje u 17 sati, a organizator je Udruga invalida Bedekovčina.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook