Prethodni članak
Sljedeći članak

DANI HRVATSKOG TURIZMA: Najbolji mali obiteljski hotel je “SE-MI”, najbolji wellness hotel je Hotel Well , a najbolje lječilište Specijalna bolnica S. Toplice


Jučer je u Vinkovcima u sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske i turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade u poslovnom sektoru (Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku) i ljude u turizmu.

Nagrade su otišle i u Zagorje. Nagradu za najbolji mali obiteljski hotel dobio je Hotel & restaurant “SE-MI” iz Velikog Trgovišća, dok je u finalu za istu nagradu bila i Vill Magdalena iz Krapinskih Toplica,

Najboljim wellness hotelom proglašen je Hotel Well iz Tuheljskih Toplica, dok je najbolje lječilište/spa Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

U toj je kategoriji treće mjesto osvojila Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.Terme Jezerčica imaju treći najbolji mali kamp u Hrvatskoj u 2019. godini.

Drugi dio nagrada dodijelit će se danas u Osijeku, za deset najboljih u turizmu kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook