Prethodni članak
Sljedeći članak

Dalić ostao bez još jednog ključnog igrača; pitanje je tko će ga zamijeniti

Za Dalića je to vrlo loša vijest koja se nazirala na treningu u petak navečer.

  • zlatko dalić

    FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL


Dominik Livaković je otpao za Slovačku, izbornik Zlatko Dalić prisiljen je sastaviti momčad za utakmicu sa Slovačkom bez prvog čuvara mreže, javljaju Sportske novosti.  Tko će na gol bira između Simona Sluge iz engleskog drugoligaša Lutona i Ivice Ivušića iz Osijeka.

Za Dalića je to vrlo loša vijest koja se nazirala na treningu u petak navečer. Već ne početku vježbanja, u prvih petnaestak minuta dok su kraj teren bili i kamermani i fotoreporteri, Livakovič se uhvatio sa mišić i pokazivao da ne može. To je problem koji se pojavio na dvoboju s Rusijom u Moskvi kad su mu uz pomoć spreja pomogli da ne boli te je branio do kraja. U Bratislavi je u četvrtak ostao u hotelu kao i ostali koji su bili u startnoj postavi, a u taboru Vatrenih su tvrdili da su svi osim Gvardiola zdravi.

Na press konferenciji u petak Dalić je također kazao da osim Gvardiola nema problema s ozljedama, ne računajući Budimira i Modrića, no pokazalo se na treningu da Livaković ne može.

- Obavit će još jedan pregled, pa ćemo znati - rekao je tada glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Ishod nije bio ohrabrujući. Iako ga za Slovačku liječnici i fizioterapeuti nisu uspjeli osposobiti, ostao je s ekipom i još postoji opcija da bude spreman za Sloveniju u utorak.

Livaković ima 26 nastupa za Vatrene, a zamjene su mu vratari bez pravog ili uopće bez reprezentativnog iskustva. Sluga je bio na golu u tri navrata, ali niti jednom u utakmici za bodove, dok je Ivušičć prvi put u kadru A vrste i čeka debi, pišu Sportske novosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook