Prethodni članak
Sljedeći članak

ČitKAJ u parku - Čitaj s Kajkavianom

Program Čitkaj u parku! udruge Kajkaviana realiziran je u suradnji s Knjižničarskim društvom Krapinsko-zagorske županije, Općinskom knjižnicom Krapinske Toplice i Gradskom knjižnicom Oroslavje, a sufinancira ga Ministarstvo kulture i medija te Krapinsko-zagorska županija u sklopu Godine čitanja


U petak su u sklopu projekta ČitKAJ – Čitaj s Kajkavianom održane su dvije pričaonice za djecu u izvedbi profesionalne interpretatorice priča Margarete Peršić u središnjem perivoju u Krapinskim Toplicama te Parku Vranyczany u Oroslavju.


Koristeći metode preuzete iz pripovijedanja (storytelling), pantomime i teatra uz neprestanu interakciju s publikom zbog koje su i neki gledatelji postali glumci, pripovjedačica je pokazala vrijednost, ljepotu i važnost pričanja priče, što je jedan od ciljeva projekta ČitKAJ, usmjerenog na poticanje čitanja (i slušanja) od najranije dobi.


Program Čitkaj u parku! udruge Kajkaviana realiziran je u suradnji s Knjižničarskim društvom Krapinsko-zagorske županije, Općinskom knjižnicom Krapinske Toplice i Gradskom knjižnicom Oroslavje, a sufinancira ga Ministarstvo kulture i medija te Krapinsko-zagorska županija u sklopu Godine čitanja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook