Prethodni članak
Sljedeći članak

Centar Ritam s konjem organizira turnir u jahanju

Na natjecanju će nastupiti 15 jahača te 2 jahača osoba s invaliditetom od toga jedna slijepa osoba i jedna osoba s cerebralnom paralizom

Centar Ritam s konjem sustavno obrazuje duži niz godina putem škole jahanje jahače rekreativnog jahanja. Sustavno razvijamo uz medicinsko područje hipoterapije i granu rekreacije s konjima kroz školu jahanja, treninge za polaganje jahače dozvole, terenska jahanja i natjecanja.

 - Prošlogodišnjom organizacijom Endurance Zagorja predstavili smo ljepote terenskog jahanja svim zaljubljenicima u daljinsko jahanje. Pokaznim turnirom Centra 4.10.2020 s početkom u 15 sati nastupiti će jahači Centra "Ritam s konjem" sa zadatkom savladavanja zadanog poligona u što kraćem vremenu bez grešaka. Navedeno natjecanje internog je karaktera, a ujedno i pokazatelj velikog interesa bavljenja konjičkim sportom i rekreacijom u Zagorju - poručili su iz Centra.

Na natjecanju će nastupiti 15 jahača te 2 jahača osoba s invaliditetom od toga jedna slijepa osoba i jedna osoba s cerebralnom paralizom. 

Više informacija na stranicama facebook eventa: https://web.facebook.com/events/614176102601600/

https://web.facebook.com/ritamskonjem/

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook