Prethodni članak
Sljedeći članak

Čedo Prodanović demantira Viktora Šimunića


 Vezano na članak objavljen na našem portalu 23. svibnja 2022., pod naslovom Oporba traži ostavku ravnatelja ŽUC – a zbog afere Topolovčeva firma. Župan: Mi aferu nemamo', u cijelosti objavljujemo Zahtjev za ispravkom objavljenih informacija, a koji je podnio odvjetnik Čedo Prodanović, opunomoćenik trgovačkog društva SETCC d.o.o.:

'Navedenim člankom su prenese neistine o trgovačkom društvu SETCC

U članku se tako prenose neistiniti navodi vijećnika Viktora Šimunića vezani uz Županijske ceste i društvo SETCC d.o.o. i to da je društvo SETCC d.o.o. s niti jednim zaposlenim, dva puta dobilo posao, kao i da je to društvo registrirano na ime sina načelnika Općine Radoboj g. Anđelka Topolovca.

Naime, osnivači društva SETCC d.0.0., koje je dobilo posao sanacije klizišta na L22001 za Županijsku upravu za ceste, su g. Janko Sever i g. Vinko Erdelja, a što je vrlo lako provjerljivo jednostavnim uvidom u javno dostupne podatke u Sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu.

Stoga, sin g. Anđelka Topolovca nije suvlasnik, tj. član društva SETCC d.o.o., već kod istog društvo SETCC d.o.o. isključivo ima zakupljen poslovni prostor, odnosno sjedište.

To s obzirom da na području Krapinsko-zagorske županije obrti g. Severa i g Erdelje posluju već duže vremena, pa su svoje poslovanje željeli proširiti i na područje Grada Zagreba, pa je stoga logično da je i sjedište društva SETCC d.o.o. registrirano na području Grada Zagreba.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora je društvo SETCC do.o. sklopilo s g. Nikolom Topolovcem jer ga osnivači društva SETCC d.o.o. poznaju dugi niz godinama, te u tome nema ništa sporno.

Isto tako, društvo SETCC d.o.o. je navedeni posao sanacije klizišta na L22001 za Županijsku upravu za ceste dobilo sudjelovanjem u elektronskoj nabavi, a ne jednostavnoj javnoj nabavi, te je društvo SETCC do.o. u trenutku dobivanja posla imalo zaposleno 2 radnika.

Poslovanje društva SETCC d.o.o. odvija se u cijelosti u skladu sa zakonskim propisima te su u potpunosti neosnovane insinuacije o tome da bi u poslovanju tog društva postojali bilo kakvi koruptivni, odnosno bilo kakvi nezakoniti elementi.

Iznošenjem gore citiranih neistinitih tvrdnji, na najgrublji mogući način je povrijeđeno pravo osobnosti društva SETCC d.o.o., odnosno pravo društva na pravo na ugled, dobar glas i čast.

Temeljem uvodno citiranih zakonskih odredbi zahtijevam da se ovaj ispravak objavi bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu na web portalu zagorje.com.', stoji u Zahtjevu kojega potpisuje odvjetnik Čedo Prodanović.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook