Prethodni članak
Sljedeći članak

ČAROBNJACI: Predstavljamo vam novi bend iz Zagorja

Bend čine Dario Mijatović (vokal), Karlo Jelušić (gitara), Ivan Loborec (bas gitara), Mario Žvigač (klavijature) i Mladen Gotal (bubnjevi)


Kada je Dario Mijatović odlučio okačiti mikrofon o klin i pjevačku karijeru staviti na čekanje, brojni su obožavatelji njegova glasa doživjeli šok. Kako takav talent može napustiti glazbu, bio je samo jedan od komentara. No, kada glazba živi u tebi, čini se da se ne može utišati. Predvođeni Darijevim vokalom, gitaru je zasvirao Karlo Jelušić, bas gitaru Ivan Loborec, klavijature Mario Žvigač, a bubnjeve Mladen Gotal. I nastali su Čarobnjaci, novi bend na zagorskom glazbenom nebu.

Odlične rekacije

Sama objava da se nekolicina vrhunskih, zagorskoj javnosti dobro poznatih glazbenika, okupilo u bend, izazvala je brojne pozitivine komenatare na društvenim mrežama. - Ugodno smo iznenađeni tolikim brojem pozitivnih rekacija na naš bend. Svatko tko se bavi ovim poslom i dobije takvu podršku ljudi, vjerujte, dat će sve od sebe da to opravda - istaknuo je Mijatović. Dodaje kako je u glazbi bio dvadesetak godina. U jednom se trenutku, kaže, osjećaš umorno i potrošeno, jednostavno pregoriš. - Mislio sam da je to kraj moje glazbene karijere, ali nakon 7 mjeseci totalne apstinencije od glazbe, opet je došao neki novi motiv i neka nova želja. Odlučio sam ponovno raditi, ali da to bude puno ležernije, da pjevam ono što volim i u tom uživam - ispričao je Dario dodajući kako mu je prvi podršku pružio nekadašnji kolega iz benda, Mladen Gotal.

Autorska pjesma

Čarobnjaci će, kako su rekli, svirati modernu glazbu, a nadaju se kako će publika osjetiti da je sve što rade i stvaraju iz srca i s mnogo emocija. Iako postoje vrlo kratko, poziva na svirku, ističu, već ima. No, Čarobnjaci neće svirati samo covere već planiraju snimati i autorske skladbe. - Pjesma se već snima i možemo garantirati da će biti jako zanimljiva - rekao je bubnjar Mladen Gotal. Na pitanje o tome kakvi su im planovi za budućnost, dečki kažu kako ih ima mnogo, no ono što im je najvažnije jest publika kojoj garantiraju da će zajedno zaviriti u čaroban svijet glazbe.

U nastavku poslušajte pjesmu u izvedbi benda Čarobnjaci.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook