Prethodni članak
Sljedeći članak

BREND VELIKIH SNOVA I OSTVARENJA: Personalizirani dječji ruksaci Loni razveselit će vaše mališane!

Obrt Loni nastao je prije tri godine kao prvi obrt u Hrvatskoj koji omogućuje online dizajn personaliziranog dječjeg ruksaka i izradu istog. Ispred obrta Loni stoji vlasnica Tamara Lončar iz Svetog Križa Začretja. Tamara je supruga i majka dvoje djece. Magistrirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i radi u struci. Iznenadila nas je povezanost elektrotehničke struke i ovako kreativnog dječjeg sadržaja pa smo odlučili saznati nešto više tj. od kud ideja te kako je došlo do obrta.

-Ideja o dječjim personaliziranim ruksacima rodila se u trenutku prvog rođendana mog kumčeta Šimuna koji je trebao započeti svoju vrtićku avanturu. Danima sam tražila nešto posebno za njega, nešto što će biti dječje i posebno, a istovremeno unikatno. Kako na hrvatskom tržištu nisam pronašla ruksak kakav želim, odlučila sam se za realizaciju istog. Prvi zadatak bio je pronaći zanimljiv i kvalitetan materijal. Kad sam pronašla zanimljive dekore kao glavne motive, definirala sam dizajn ruksaka i odlučila ga predstaviti široj javnosti – ispričala je Tamara.

Od same ideje personaliziranog ruksaka postojala je volja za izradom, ali s obzirom na iskustvo u šivanju, Tamara je odlučila potražiti nekog tko će realizirati sve njezine ideje i nacrte. - Jednostavno nisam htjela ići u prodaju proizvoda, a da ne mogu garantirati njegovu kvalitetu. Pronašla sam gospođu s kojom uspješno surađujem već tri godine i nadam se da ćemo nastaviti

Ruksaci su namijenjeni djeci do 7 godina, iako su česti upiti za veći uzrast pa u Loni-u razmišljaju o uvođenju većeg modela. Posebnost proizvoda je u vlastitom dizajnu kupca. U ponudi je trenutno više od 10 jednobojnih baza te više od 40 dekora.  Ako u ponuđenom asortimanu ne pronađete nešto što vam se sviđa, uvijek se možete obratiti s upitom, a oni će vrlo rado izaći vam u susret i pronaći rješenje upravo za vas.

Javnost je ubrzo prepoznala kvalitetu Loni ruksaka. Trenutno je nešto više od 2000 Loni mališana koji su vlasnici Loni ruksaka i vlasnica je istaknula da je izrazito ponosna na tu brojku u tako kratkom periodu postojanja. - Brend bih opisala kao mali brend velikih snova i ostvarenja.  Loni ima jako velik broj kupaca povratnika koji im dokazuju da dobro rade svoj posao i guraju ih naprijed svojim narudžbama. Lijepi je osjećaj znati da se cijeni ručni rad u vrijeme kad je tržište prepuno raznim proizvodima za djecu –  istaknula je Tamara. Osim ruksaka izrađuju personalizirane stvari za novorođenčad te dječju odjeću od prirodnog materijala. Kompletnu ponudu proizvoda možete vidjeti na službenoj stranici obrta www.loni.hr

Vlasnica je uputila poticajnu poruku svim mladim kreatorima koji se dvoume o pokretanju vlastitog brenda. - Koliko god vam se ideja činila suluda, krenite! Krenite, stvarajte, slijedite svoju ideju i misao. Vjerujte u sebe i vaš proizvod i tako ćete izvući najbolje iz vašeg stvaralaštva, a kupci će to primijetiti i cijeniti. S današnjeg stajališta, moja ideja je stvarno bila suluda u vrlo izazovnom periodu života (rođenje prvog djeteta i početak gradnje kuće). Vjerovala sam u proizvod kad možda drugi oko mene nisu. Vjerovala sam u staru narodnu: „Sreća prati hrabre“ i ovaj put se obistinila – poručila je.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook